MELD JE AAN VOOR EEN

CURSUS VROUWEN VERSIEREN!

 
 
-

   YOUR LANGUAGE:   EnglishDeutschNederlands

Workshop Vrouwen Versieren Data!

Klik hier voor de Thuiswinkel certificaat

 

ZO VERSIER JE BN'ers

BEKEND VAN O.A.

Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc
" "
Meer ervaringen van klanten»

--------

 

- onze Youtube Kanaal: DatingDoctorsNL
- Ons Vrouwen Versieren Blog: Meesterversierder.nl
- ontvang gratis dating & versier tips
Google

 
Vrouwen Versieren Video: Pilot RTL serie over onze coaching!

Schrijf je hier in voor deze bootcamp op 22 November in Rotterdam.

Nog niet overtuigd?

Misschien halen onze cijfers je wel over ... In ruim 10 jaar organiseerden we meer dan 100 bootcamps, die in totaal door meer dan 1000 mannen zijn bijgewoond.

  • 1 op de 4 mannen scoort een instant date.
  • Van hen belandt 1 op de 2 bij een vrouw in bed. Dat betekent dus dat 1 op de 8 deelnemers de nacht van de bootcamp seks heeft met een vrouw!
  • Ruim de helft van alle deelnemers maakt een afspraakje met een vrouw.
  • Praktisch iedere deelnemer ronselt één of meerdere telefoonnummers van vrouwen.
  • De spaarzame deelnemers die met lege handen huiswaarts keren, doen binnen enkele weken hun voordeel met het geleerde, leert e-mailcontact ons!

    Klinkt goed, niet?

Schrijf je hier in voor deze bootcamp op 22 November in Rotterdam!

Ben je niet tevreden na afloop? Dan krijg je dankzij onze 100% niet-goed-geld-teruggarantie 'gewoon' je geld terug. Zonder problemen. Mede daardoor zijn wij de enigen in onze branche die zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, hét kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet.

 

 

 

Vrouwen Versieren: Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!

De DatingDoctors zijn een tweekoppig full service datingadviesbureau en experts op het gebied van het versieren van vrouwen. Als wellicht Nederlands bekendste datingconsultants hebben ze een reputatie hoog te houden op het gebied van het verleiden van vrouwen.

 

ALPHADOC 50 JAAR!

AlphaDoc ziet vandaag Abraham. Nee je hoeft geen luchie voor hem te kopen. Laat gewoon een felicitatie achter op onze Facebookpagina (www.facebook.nl/communiceer

Levensles


BINNEN 3 MAANDEN EEN NIEUWE VRIENDIN. (GEEN GRAP!)

We krijgen altijd ontzettend veel e-mails van mannen zoals jij. Van mannen die aan onze workshop hebben deelgenomen en mannen die nieuwsgierig zijn daarnaar. Tientallen e-mails per week. Dat zijn er honderden per jaar. En in die e-mails ontvouwt zich een patroon.

Levensles


Er bestaan geen geboren verleiders

Wij gaan er altijd maar 'gewoon' van uit dat je vrouwen wilt ontmoeten, hen verleiden, het bed met hen wil delen ... Tenminste, we krijgen veel e-mails van mannen zoals jij die ons vertellen dat ze dat willen.

Levensles


WEET JE WIE DOOD IS?

Een tijdje terug deed op internet het gerucht de ronde dat Bonnie St. Claire zou zijn overleden aan leverfalen. Niets bleek minder waar te zijn en haar management liet weten dat ze springlevend was.

Levensles

 

 

Open DIT. Dit is KEI goed!

VRAAG: 
"Ik was in een club en ik zag een sexy blondje. Ik stapte op  haar af en zei hey, wat is je naam. Ze antwoordde Ellen en ik zei  ook mijn naam. Ik zei haar dat ze beeldschoon was. Probeerde haar  nummer te krijgen maar toen greep haar vriendin haar bij haar arm  en zei, doei doei. Toen gingen ze de dansvloer op. Ze zei later dat ze  een relatie had met haar vriendin, al 6 jaar lang. Mijn broer zei  dat ze tegen me dat ze een spelletje speelt  en dat ze gewoon niet geïnteresseerd in me was. Wat heb ik fout gedaan? 

Levensles


ONZE ALLERLAATSTE WORKSHOP ... ... DIT JAAR!!

Heb je onze workshop in Februari gemist? Ja? Dat is jammer, want het was een bijzonder succesvolle workshop ... En misschien wel jouw laatste kans om voor de feestdagen nog een date te scoren.

Levensles

 

 

Interview met een 10

Zou het niet fijn zijn als je eens niet van ons, maar van een vrouw hoorde wat vrouwen zoeken in een man? Wij hebben niet zomaar een vrouw gevonden, maar de perfecte vrouw. Een 27-jarige die twee jaar geleden de cover van de (Nederlandse) Playboy sierde. Helaas wil ze wel anoniem blijven; ze werkt voor een modellenbureau en dat heeft het alleenrecht

Levensles


DE UNIVERSELE (LIEFDES)LESSEN VAN NELSON MANDELA

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat anti-apartheidsicoon Nelson Mandela overleed. Mandela heeft zo ongeveer iedereen ter wereld beïnvloed, ook ons: Dating Doctors, dé dating- en relatie-experts van Nederland!

Levensles

 

Vrouwen verleiden leer je van vrouwen

De meeste mannen denken wel te weten hoe ze vrouwen verleiden. De waarheid is dat de gemiddelde man helemaal niets weet van het verleiden van vrouwen. Weet dat wel weten? Juist: vrouwen zelf! Wil je weten hoe je vrouwen moet verleiden: vraag het een vrouw!

Levensles


Je wordt gezien zoals je jezelf ziet

Je hebt niet veel tijd meer. Nog één week om precies te zijn. Waarvoor? Om je in te schrijven voor onze workshop. Doe het nu maar. Je zult er geen spijt van krijgen. Echt niet. Voldoet de workshop niet aan je verwachtingen? Dan krijg je gewoon je geld terug. Gegarandeerd.

Levensles

 

 

NIET OPENEN als je van lelijke vrouwen houdt

Het is bijna weekend. Heb je er zin in? Of je die vraag met 'ja' of 'nee' beantwoordt, hangt grotendeels af van hoe succesvol jij bent in het versieren van vrouwen. Dus wat ga jij dit weekend doen? Op de bank zitten met een betaalzender op tv en een potje vaseline en tissues naast je? Of ga je eindelijk eens de deur uit om een vrouw te scoren?

Levensles


JIJ hebt zelf de sleutel tot succes in handen!

We zijn inmiddels één week later en we kunnen wel gissen naar wat jij vorig weekend hebt gedaan ... Je hebt onze adviezen vast en zeker in de wind geslagen en je hele weekend gespendeerd aan gamen, films kijken en internetten – waar of niet?

Levensles

 

 

We stoppen ermee...

Ja, je leest het goed: we stoppen ermee. We stoppen ermee al onze geheimen voor onze workshop te bewaren! Omdat we zo vlak voor het weekend in een vrijgevige bui zijn, willen we een geheim met je delen.

Levensles

 

De ALLERgrootste Levensles.

Over iets meer dan één week, op zaterdag 16 November, organiseren de DatingDoctors voor de elfde keer dit jaar de zeer succesvolle workshop Vrouwen versieren, een eendaagse stoomcursus die mannen leert beter te worden in de omgang met, en het versieren van vrouwen. Er zijn nog drie plekken beschikbaar. Geïnteresseerden die geen kaartje hebben weten te bemachtigen, kunnen hun voordeel doen met de tips in deze blog. Levensles

 

BEKEND VAN O.A.

Radio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDocBright Magazine - De Players van RPCosmopolitan Magazine - Hoe breng je jezelf aan de man?FHM - FHM op afspraak bij de Dating DoctorsRadio 1 Online - Dating Doctor op online vrouwenjachtYes - In de val van de versierder geloktLINDA Magazine - Pick-Up ArtistsLINDA Magazine - Meester verleiders SmoothDoc en AlphaDocNieuwe Revu - Onder behandeling bij de Dating DoctorsNina - Van klungel tot casanovaPanorama - Vrouwen zijn net paardenPenthouse - Dating Doctors: Hoe krijg je de mooiste vrouwen in bedBNN 101 TV - Dating Tour BelgradoBNN United - Live reportage cursus vrouwen versieren van de Dating DoctorsSUMP3 SnackmaterialRadio AlfredoSpits - Beter een blauwtje lopen dan een groentje te blijvenRadio 538 - AlphaDoc belt met Froukje de BothRadio 538 - RuudDeWild.nl interview met AlphaDoc

 

JOUW BESTE DATE OOIT!

In de blogs die we in aanloop naar de workshop de deur uitdoen, lichten we een tipje van de sluier op wat betreft de onderwerpen die in de workshop (mogelijk) aan bod komen. In deze blog twee onderwerpen: authenticiteit en luistervaardigheden..

 

 

 

SNAP DIT!

Na een uitverkochte workshop op 18 mei, staat de volgende workshop Vrouwen versieren voor 15 juni op de agenda. En je doet er goed aan je snel in te schrijven, want de vorige workshop was ruim twee weken van tevoren al tot de laatste plek uitverkocht. Als voorbereiding op de workshop willen we je alvast laten kennismaken met twee belangrijke onderwerpen uit onze workshop. Vrouwen versieren

 

 


Als je 100% zeker weet dat je het echt wilt, leren vrouwen te versieren dus, dan weten wij 100% zeker dat wij jou kunnen helpen. Gegarandeerd.

Door de annulering van een van de deelnemers, is er onverwacht een plekje vrijgekomen voor onze workshop Vrouwen versieren van 18 mei. Let wel, het gaat maar om één plaats! Als je geïnteresseerd bent, doe je er goed aan snel te reageren, want deze workshop was in no-time uitverkocht!Vrouwen versieren belgie

 

 


NIEUWSTE WORKSHOP DATINGDOCTORS MET THUISWINKEL WAARBORG

De inschrijving voor onze workshop Vrouwen versieren op 18 mei loopt storm. Het keurmerk Thuiswinkel Waarborg, waarvan de DatingDoctors sinds 1 april (geen grap) in het bezit zijn, moet een boost gegeven hebben aan de kaartverkoop, want nog nooit waren één maand voor een workshop nog zo weinig van de toch al exclusieve stoeltjes beschikbaar. Als je geïnteresseerd bent, doe je er goed aan je zo snel mogelijk in te schrijven. En je hebt alle reden geïnteresseerd te zijn. Lees maar snel verder ... Vrouwen versieren belgie

 

WAAROM 'DE KLIK' CRUCIAAL IS OM EEN VROUW IN BED TE KRIJGEN

Na een bijzonder succesvolle en drukbezochte workshop op 6 april, staat de volgende workshop Vrouwen versieren voor 18 mei op de agenda. En er is iets bijzonders aan deze workshop: het is voor het eerst dat een van onze workshops het Certificaat Thuiswinkel Waarborg draagt, hét keurmerk voor webwinkels. Vrouwen versieren belgie

 

DATINGDOCTORS IN BEZIT CERTIFICAAT THUISWINKEL WAARBORG!

DatingDoctors is sinds kort in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel Waarborg van de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. Het certificaat geldt als hét keurmerk voor webwinkels en wordt ook door de Consumentenbond gesteund.Vrouwen versieren belgie

 

DIT VERPEST AL JE DATES!

Nog één week en dan eindigt de inschrijftermijn voor de workshop Vrouwen versieren op 6 april in Rotterdam. Áls de workshop vóór die tijd niet uitverkocht is tenminste, want op dit moment zijn er nog slechts twee plaatsen beschikbaar!Vrouwen versieren belgie

 

WORKSHOP VROUWEN VERSIEREN 6 APRIL BIJNA UITVERKOCHT

Je hebt nog slechts twee weken om je in te schrijven voor de workshop Vrouwen versieren op 6 april in Rotterdam. Als je geïnteresseerd bent in deelname, doe je er goed aan je z.s.m. in te schrijven, want er is nog slechts een handvol plaatsen beschikbaar!Vrouwen versieren belgie

 

WORKSHOP VROUWEN VERSIEREN KEERT TERUG IN ROTTERDAM

Na een zeer geslaagde workshop in Antwerpen (België) meren de DatingDoctors zaterdag 6 april weer aan in hun thuishaven Rotterdam voor alweer een nieuwe editie van de langlopende en zeer succesvolle workshop Vrouwen versieren. Vrouwen versieren belgie

 

WORKSHOP VROUWEN VERSIEREN BIJNA UITVERKOCHT

De workshop Vrouwen versieren die op zaterdag 9 maart plaatsvindt in Antwerpen is op twee plaatsen na uitverkocht. Daarmee is de eerste workshop van de DatingDoctors op Belgische bodem al op voorhand een doorslaand succes. Geïnteresseerden hebben nog een week de tijd om een van de twee resterende tickets te bemachtigen, want ondanks de grote interesse zijn de organisatoren niet van plan het deelnemersplafond te verhogen. Vrouwen versieren belgie

 

DatingDoctors Lichten Tipje Sluier Workshop Op

9 maart is Antwerpen het toneel van de allereerste workshop Vrouwen versieren op Belgische bodem. Hoewel de inhoud van de workshop in principe exclusief is voorbehouden aan de deelnemers, zijn de organiserende DatingDoctors toch bereid alvast een klein tipje van de sluier op te lichten.

Vrouwen versieren belgie

 

DatingDoctors Veroveren België

De Nederlandse datinggoeroes DatingDoctors zijn van plan met hun workshop Vrouwen versieren na Nederland ook België te veroveren. In Nederland organiseerden Alphadoc en Smoothdoc – de aliassen van de liefdesdokters – al meer dan honderden workshops. 9 maart is Antwerpen het toneel van de eerste workshop op Belgische bodem. Vrouwen versieren belgie

 

Last minute een Valentijnsdate versieren

14 februari, Valentijnsdag: het zout in de wond van veel structureel vrijgezelle mannen. Speciaal voor alle Nederlandse mannen die deze dag om een date verlegen zitten, organiseert datingbureau DatingDoctors de zaterdag vóór Valentijnsdag een speciale editie van hun workshop Vrouwen Versieren – inclusief succesgarantie. .

 

3 kapitale versierblunders

Volgens DatingDoctor Alphadoc maken mannen drie kapitale denkfouten wanneer het aankomt op het versieren en verleiden van vrouwen. Hardnekkige denkpatronen die er met de jaren zijn ingesleten, veronderstellingen die voor de waarheid worden aangenomen, maar in op misverstanden berusten. In dit artikel gaat hij er kort op in.

 

 

LAAT NOOIT MERKEN DAT JE ZE WILT VERSIEREN OF VERLEIDEN.

Vrouwen versieren of verleiden, je kunt het leren.Als je kloten aan je lijf hebt, tenminste.Hoe een kritische journalist van de grootste krant van Belgie LIVE getuige was op onze workshop van een onenightstand..

 

Wat doet RADIO 538 als je teveel succes hebt met het versieren van vrouwen?

De Datingdoctors krijgen van Radio 538 een uitdaging: Versier een BLOEDmooi, uitziend meisje!
Met een gezichtsuitdrukking alsof ze zojuist dertien mannen met een grote sabel heeft neergehaald.

DIT lijkt Radio 538 een mooie uitdaging voor De Datingdoctors, met hun grote bek.

 

De DatingDoctors duiken regelmatig op in de media en verwierven zo landelijke bekendheid. Ze verschenen onder andere in het RTL Nieuws, RTL Boulevard en de tv-programma's 40 Dagen Zonder Seks, Take me Out en Hoe Vind Ik een Vent? Ook besteedden de mannenbladen FHM, Nieuwe Revue, en Panorama aandacht aan de meesterverleiders.

 

Video: RTL 20.00 uur Nieuws zond dit TOP evenement uit van De Legendarische Datingdoctors.
Video: Pilot RTL TV serie De Datingdoctors

De therapeutische aanpak van de DatingDoctors is gebaseerd op theorieën die linea recta uit de psychologie afkomstig zijn. De DatingDoctors noemen zich immers niet voor niets 'Doctors'. Hun bewezen methodiek is een mix van cognitieve gedragstherapie en jarenlange ervaring.


Vrouwen Versieren Video: Take Me Out met Eddy Zoey Over onze versier cursus!


 

De DatingDoctors menen dat disfunctioneel gedrag met vrouwen voortkomt uit irrationele gedachten over vrouwen en over jezelf. Een bepaalde gebeurtenis prikkelt een negatieve gedachte, wat resulteert in een negatief gevoel en niet-functioneel gedrag. Door in te breken op deze gedachten en ze inhoudelijk te veranderen, worden ingesleten patronen doorbroken en verandert het gedrag. Het resultaat is een wezenlijk andere houding ten opzichte van vrouwen.

Met hun beproefde aanpak genazen de DatingDoctors al duizenden mannen. Afhankelijk van de behoefte van een patiënt worden in mindere of meerdere mate ingrijpende middelen ingezet. De een heeft behoefte aan een zelfhulpboek of dvd, terwijl een ander behoefte heeft aan intensieve 'therapie' en persoonlijke coaching. De DatingDoctors hanteren een 100% waterdichte niet-goed-geld-teruggarantie.

 

English Website of the DatingDoctors Deutsche Website - German website Nederlandse website van de DactingDoctors